Her kan du læse om, hvornår Promillebriller.dk IVS registrerer de personlige oplysninger, du afgiver, hvorfor vi har brug for at gemme dem, og hvordan de bliver håndteret.

Dataansvarlig

Promillebriller.dk IVS er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer om vores medlemmer og brugere, og vi sørger for, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Promillebriller.dk IVS

CVR-nr.: 39 76 04 95

Birkehøj 8

2600 Glostrup

+45 50 79 13 66

kontakt@promillebriller.dk

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler de oplysninger, som er nødvendige for vores arbejde, og som vi har hjemmel til at indsamle.

Så når du giver samtykke til at modtage nyhedsbreve eller udfylder vores kontakt-formularen, booking-formularen eller lignende, gemmer vi personoplysninger om dig, så vi kan kommunikere med dig.

Vi gemmer bl.a. følgende personoplysninger:

• Navn

• Adresse

• Telefonnummer

• Mailadresse

Vi benytter oplysningerne til at komme i kontakte dig angående din ordre, henvendelse eller gode tilbud.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, bliver din e-mail-adresse brugt til at sende dig lejlighedsvise nyhedsmails.

Hvor længe bliver dine oplysninger gemt?

I forbindelse med kontakt-formularen gemmer vi dine oplysninger i op til 5 år efter udløbet af det seneste samtykke.

Når du booker på promillebriller.dk og giver oplysninger om navn, adresse, telefon og e-mail, gemmer vi oplysningerne i op til 5 år efter ophøret af din aftale med os. Dette sker i henhold til lov om bogføring. Herefter slettes alle personoplysninger.

Sikkerhed

Promillebriller.dk IVS’s IT systemer har generelt et højt sikkerhedsniveau gennem bl.a. firewall og beskyttelse af enheder, og vi tilpasser os løbende den aktuelle risikovurdering. Systemers drift og eventuelle angreb fra hackere eller virus overvåges løbende.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for ID tyveri, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Alle data angående betaling sendes via 2. part, hvor vi ikke har adgang til kortdata.

Hvad er dine rettigheder?

Promillebriller.dk IVS er ansvarlig for indsamling og håndtering af dine data.

Hvis du ønsker information om de oplysninger, som er registreret om dig, kan du henvende dig skriftligt til Promillebriller.dk via mail på kontakt@promillebriller.dk. Du kan også ringe på telefon 50 79 13 66 og få nærmere retningslinjer for, hvordan du kan få dine data udleveret.

Du har ret til at:

• få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod at vi behandler dem. Du kan også bede om at få dine data udleveret i et elektronisk format.

• at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

• at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk. Hvis du har spørgsmål om datasikkerhed, er du altid velkommen til at skrive til kontakt@promillebriller.dk eller ringe på telefon 50 79 13 66.