Lej de bedste promillebriller på marked

lej promillebriller

 

Vi mener selv vi udlejer de bedste promillebriller på marked. Vi afprøvet og testet mange af de populære modeller på marked og har valgt at benytte Delta Promillebrillen, både pga. effekten i promillebrillen, men også pga. den forbedret komfort.  

Med Delta Promillebrillerne er du sikret promillebriller, hvor remmen og spænder ikke falder af under brug til stafetløb, hvilket mange andre modeller har problemer med. 

Der er også en skumkant på promillebrillen der gør den er mere behagelig at have på. Delta promillebrillen er også mere fleksibel, hvilket også er med til at give en bedre komfort end andre promillebriller.

Så hvis du ønsker den bedst mulige event oplevelse med promillebriller, så er det altså Delta promillebrillen du skal have fat i!

Mængderabat

Du spare penge ved at leje flere promillebriller. Prisen afhænger nemlig af, hvor mange par du ønsker at leje. Et par koster mellem 80 og op 137,5 kroner pr par for 3 døgn.

Når du lejer promillebriller  i længere perioder er der også mange penge at spare, da vi for 2 ekstra dage kun tager 50% mere og 7 dage kun 100% mere oven i prisen.

PAKKETILBUD

Ønsker du en totalløsning, så har vi også nogle pakketilbud med Unicorn stafetløb og promillehockey 

Se pakke tilbud

Book promillebriller her:

    Prisliste:

    Kontakt os for tilbud på leje af 21 - 100 promillebriller