Praktiske informationer

Alt du bør vide før, under og efter leje

Returnering

Du modtager returlabelen i pakken med promillebrillerne. Labelen skal du sætte fast på kassen med tape. Det er vigtigt, at tal og bogstaver ikke bliver dækket med tape, og at labelen sidder over den eksisterende label på kassen.

Du skal, som udgangspunkt, aflevere pakken samme sted, som du har hentet den. Hvis der ikke er plads i pakkeboksen, skal du aflevere den i nærmeste ledige pakkeboks. Du får mere information, når du modtager returlabelen.

Levering og returnering

Vi sender og returnerer promillebrillerne til/fra en pakkeboks for 29 kr. pr. vej, uanset om du lejer 1 eller 10 par. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at hente og returnere promillebrillerne gratis.

Hvordan foregår det?
Hvis du ønsker at få sendt og/eller returnere  promillebrillerne via pakkeboks, vælger du et ønsket afhentningssted tæt på dig. Fra den aftalte dag kan du hente promillebrillerne. Når du er færdig med at bruge brillerne, afleverer du dem igen, hvor du har hentet dem. Hvis du selv ønsker at hente og/eller returnere promillebrillerne, sker dette efter aftale med os.

Betaling

Du kan betale med Visakort eller MasterCard. Betalingen forgår gennem et betalingslink i fakturaen, men beløbet bliver først trukket fra din konto, når vi afsender promillebrillerne.

Depositum

Du skal betale et depositum på 500 kr., uanset om du lejer 1 par eller 12 par. Depositummet opkræves sammen med betalingen. Depositummet tilbagebetales senest 7 dage efter, at vi har modtaget promillebrillerne (selvfølgelig under forudsætning af, at vi modtager brillerne i samme stand, som da vi sendte dem).

Er promillebrillerne gået i stykker under brug?

Er der sket et uheld, så et eller flere par er gået i stykker under brug, skal du kontakte os med det samme:

Tel.: 5079 1366

E-mail: kontakt@promillebriller.dk

Du vil blive opkrævet et beløb på 500 kr. pr. par, som er ødelagt, men kan repareres. Hvis promillebrillerne er så ødelagte, at de ikke kan repareres, bliver du opkrævet 1000 kr. pr. par. Vi tager naturligvis først pengene fra dit depositum, og dernæst vil du blive opkrævet et restbeløb. Betalingsfristen for et eventuelt restbeløb er 7 dage fra fakturadatoen.

Fik du svar?

Ellers så tag fat i mig